Heldag om sexualitet och sexuella problem

”Du behöver inte vara sexolog för att arbeta med sexuell ohälsa. Genom att applicera dina psykologiska färdigheter på sexuella problem kommer du långt.”  Johanna Ekdahl, intervjuad i Psykologtidningen #3, 2017 länk till artikeln

Hur gör vi detta i praktiken? Det är fokus för en unik heldag på Malmö Live med Johanna Ekdahl, psykolog och författare till boken Sexualitet och sexuella problem, utgiven på Studentlitteratur 2017. Utbildningen riktar sig till dig som är yrkesverksam kliniskt eller inom exempelvis skolan och som vill utveckla konkreta färdigheter att bemöta olika typer av sexuella problem.

Målgrupp: Du som har minst grundläggande kompetens inom KBT och vill bli bättre på att bedöma och behandla sexuella problem som du möter i ditt arbete.

Tid och plats: Torsdagen den 22:a mars 09:00-16:00, Malmö Live.
Kostnad: 2300:- plus moms. Vid tre eller fler anmälningar från samma arbetsplats ges 15 % rabatt. Fika för- och eftermiddag ingår i anmälningsavgiften. ETT ANTAL BILJETTER FÖR STUDERANDE PÅ PSYKOLOGUTBILDNINGEN TILL KRAFTIGT RABATTERAT PRIS 900:- plus moms.
Anmälan: Gör din anmälan till info@nerv.pocket senast den 26:e februari.