Tre nya handledare och lärare i psykoterapi

Såhär inför hösten firar vi att inte mindre än tre av oss har examinerats som handledare och lärare i psykoterapi med inriktning KBT vid Linköpings Universitet. Nu påbörjas och återupptas nya och gamla handledningsuppdrag på universitet, privata utbildningsanordnare och ute i verksamheterna. Du kan läsa mer om våra handledare här.

Som legitimerad psykoterapeut finns möjlighet att gå en tre terminer lång vidareutbildning i syfte att fördjupa kompetensen i att handleda och lära ut. För oss på Nerv var detta en självklar satsning eftersom detta är bland det roligaste och mest meningsfulla i vårt arbete. Vi känner stor tacksamhet och gläder oss över att ha fått ta del av en utbildning med av så hög kvalitet och tillsammans med inspirerande kollegor från hela Sverige.

Linköpings handledarutbildning kan varmt rekommenderas. Den ger en djupdykning i psykoterapihandledning men också en bred kompetens för handledning i andra typer av verksamheter. Detta var särskilt viktigt för oss eftersom vi älskar att arbeta med skickliga yrkespersoner även utanför vårt specialområde. Mer om utbildningen finns här.